showroom i Roskilde - Se hundeburene live

HERO:

Showroom i Roskilde?

Vil du gerne se K9 PRO hundeburene ”live”, kan du lægge vejen forbi Roskilde. Her har du mulighed for at prøve samtlige K9 PRO hundebure i en samlet version. Det gør det nemt at tjekke, om buret kan være i bilen og hunden kan være i buret. Når du har fundet det rigtige bur, kan du tage det med dig med det samme. Showroomet ligger sammen med vores lager, hvor vi altid er lagerførende i samtlige bure.

Book en tid i vores Showroom!

<formular>

 

Bånd 1:

Få den ultimative sikkerhed for at vælge det rigtige K9 PRO hundebur

Vil du være helt sikker på at vælge det rigtige K9 PRO hundebur, kan du booke et besøg i vores showroom lige uden for Roskilde. Book ovenfor, og se her, hvordan du finder vej.

<kort>

Vores showroom ligger på Holbækvej 212, 4000 Roskilde. Det ligger lige før Svogerslev, når du kommer fra Roskilde-siden. Kommer du længere væk fra, kan det bedst betale sig at køre af motorvejen.

Kørselsvejledning

  1. Kør ad Holbækmotorvejen og drej fra ved afkørsel 14 – Roskilde V
  2. Kør mod Svogerslev ad Rute 155 - Lindenborgvej
  3. Drej til højre af Stamvejen ind gennem Svogerslev
  4. I krydset ved Netto drejer du til højre ad Holbækvej
  5. Fortsæt cirka 650 meter og drej til venstre ind på Holbækvej 212.
  6. Vi bor i den store hal til venstre for hoved- og staldbygningerne

Du finder vores nøjagtige placering på Google Maps med pluskoden: J2MP+R5 Roskilde

 

Bånd 2:

Vi har altid godbidder klar til vuffer

Booker du tid til et nærmere kig på K9 PRO hundebure, kan du trygt tage din firbenede ven med. Vi har altid godbidder klar, og giver dig gerne nogle tips og tricks til, hvordan du får din hund til at gå ind i hundeburet.

Vil du være helt sikker på, at du finder det rigtige K9 PRO hundebur til din firbenede ven? Så tag trygt hunden med. Vi bor ude på landet. Så du kan både få luftet hunden ved ankomsten, og gå en lille tur i den omkringliggende natur.

Vi har alle bure stående i samlet tilstand, så du kan prøve dem i praksis.

Vi kan også rådgive dig om, hvilket hundebur der er det rigtige til netop din hund. Bliv ikke nervøs, hvis du synes det bur vi foreslå er for lille. Det giver hunden den tryggeste oplevelse under køreturen.

Læs mere om det rigtige valg af hundebur her! à Guidesiden

Samtidig kan du tjekke, at dit K9 PRO hundebur rent faktisk kan være i bilen. Endelig kan du også se, om noget af det forskellige ekstraudstyr du kan få til K9 PRO hundeburene, giver mening at købe til netop din hund og bil.

Vi har f.eks. ramper, beskyttelsestæpper til kofangeren og ekstra tykke tæpper til bunden, der kan gøre både ind- og udstigning, samt selve køreturen lettere og mere behagelig for din hund.

Få buret med

Så snart du har fundet det rigtige bur, kan du få det med lige med det samme. Det bur, du får med, skal du dog selv samle. Vi hjælper dog gerne, hvis du vil have det samlet med det samme.

Så vil du prøve dit K9 PRO hundebur i praksis, før du køber?

Book tid online øverst på siden. Så er vi klar, når du kommer.

Ses vi?

To Top